Πιστοποίηση με τρία διεθνή πρότυπα για την Eurogate που δραστηριοποιείται και στο Λιμάνι Λεμεσού 

Πιστοποίηση με τρία διεθνή πρότυπα εξασφάλισε η διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων του λιμανιού Λεμεσού Eurogate Container Terminal Limassol Ltd.

Ανακοίνωση της Eurogate αναφέρει ότι η εταιρεία «έλαβε τις πιστοποιήσεις ISO 9001:2015 για την ποιότητα των υπηρεσιών της, ISO 14001:2015 για τον σεβασμό προς το περιβάλλον και OHSAS 18001:2007 για την ασφάλεια και υγεία στο χώρο εργασίας».

Αναφέρει ότι «η πιστοποίηση ISO 9001:2015 εγγυάται την παροχή υπηρεσιών οι οποίες ικανοποιούν με συνέπεια τις απαιτήσεις του πελάτη, καθώς και την ύπαρξη των κατάλληλων διαδικασιών ώστε η ποιότητα να βελτιώνεται συνεχώς».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η πιστοποίηση ISO 14001:2015 διασφαλίζει στους εργαζόμενους και το κοινό ότι ακολουθούνται όλες οι διαδικασίες για μέτρηση και αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων».

Τέλος, «η πιστοποίηση OHSAS 18001:2007 παρέχει το κατάλληλο πλαίσιο ώστε οι κίνδυνοι για την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού να αναγνωρίζονται, να ελέγχονται και να μειώνονται».

Ο Διευθυντής Επιχειρήσεων της Eurogate Γιώργος Πούρος δήλωσε ότι οι τρεις αυτές πιστοποιήσεις  αποτελούν επιβράβευση των συνεχών προσπαθειών της διοίκησης και του προσωπικού της εταιρείας

Πρόσθεσε ότι «η ποιότητα των υπηρεσιών μας, ο σεβασμός προς το περιβάλλον και η ασφάλεια των εργαζομένων αποτελούν βασικούς πυλώνες στους οποίους στηρίζεται όλο το φάσμα δραστηριοτήτων της  εταιρείας μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here