ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Γαλάζιες και Γαλαζοκίτρινες μπήκαν με το δεξί στην πρεμιέρα

Ο Απόλλωνας άρχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας κερδίζοντας μέσα στο Γήπεδο Δερύνειας την τοπική Αναγέννηση με 0-3 σετ. Οι πρωταθλήτριες κέρδισαν με όπλο την κλάση και την εμπειρία τους τις «πράσινες» που  παρουσίασαν πολύ καλά στοιχεία.
Aνώτερος ήταν ο Απόλλων στο πρώτο σετ και χάρις την εμπειρία του πήρε το πρώτο σετ με 13-25 και προηγήθηκε με 0-1 σετ. Οι «γαλάζιες» δεν σταμάτησαν ούτε στο δεύτερο σετ και παίζοντας καλύτερα σε σχέση με το πρώτο κέρδισε με 09-25 αυξάνοντας το προβάδισμα σε 0-2 σετ.
Το 0-2 σε βάρος της ανάγκασε την Αναγέννηση να τα δώσει όλα στο τρίτο σετ, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν ωραίο σετ. Ο αγώνας πρόσφερε συγκινήσεις με τον Απόλλωνα όμως να κερδίζει με 18-25 και τον αγώνα με 0-3 σετ.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ.(Λ.ΛΟΪΖΟΥ): Μπράουν, Μάγνι, Ευσταθίου,  Αντωνίου, Παπαγιάννη,Δημητρίου – Λίμπερο: Oικονόμου, Παρπούνα. – Αλλαγές: Λουκά, Πσπαλεοντίου, Φραντζέσκου.
ΑΠΟΛΛΩΝ(ΣΤ. ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ): Ιορδάνους, Μπόλτσεβα, Ε. Λεωνίδου, Ντουντνίκοβα, Μανίταρου, Αγκούλο – Λίμπερο: Στεφάνου, Ζακχαίου. – Αλλαγές: Σιμανόφσκι, Στυλιανού.
«Γαλαζοκίτρινο» ποδαρικό
ΣΑΛΑ «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»: ΑΕΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. 3-0 Σετ: 1ο 25-16, 2ο 25-15 3ο 25-23
Τη νίκη με 3-0 πέτυχε η ΑΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών κερδίζοντας στη σάλα «Νίκος Σολωμονίδης» την Ολυμπιάδα Ν.  Οι «γαλαζοκίτρινες» ήταν καλύτερες, αλλά η προσφυγική ομάδα παρουσίασε καλή εικόνα στο τρίτο σετ.
H AΕΛ έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο πρώτο σετ απέναντι στη φιλότιμη Ολυμπιάδα. Οι «γαλαζοκίτρινες» του Σπ. Πρωτοψάλτη προηγήθηκαν με 19-14 και ολοκλήρωσαν το σετ με 25-16 με συνέπεια να προηγηθούν με 1-0.
Τα ίδια δεδομένα επικράτησαν και στο δεύτερο σετ με την ΑΕΛ να είναι καλύτερη και να κερδίζει με 25-15 και το σκορ 2-0 σετ. Πραγματικό ντέρμπι παίχθηκε στο τρίτο σετ με την Ολυμπιάδα να δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Ωστόσο, η ΑΕΛ πήρε τους καθοριστικούς πόντους, πήρε το σετ με 25-23 και τον αγώνα με 3-0 σετ.
ΑΕΛ (ΣΠ.ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ):  Σπύρου, Βόρονα, Κωνσταντινίδου, Κχαταρασβίλι, Σιακκίδου, Παύλου – Λίμπερο: Aραούζου
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.(XΡ. ΣΙΑΝΤΡΗΣ):Χριστοδούλου, Σταύρου, Νίστρομ,Κολοκοτρώνη, Χαραλάμπους – Λίμπερο: Mαραγκού. – Αλλαγές: Kαυκαρίδου, Ψιλογένη.
Με το δεξί το ΘΟΙ
ΤΕΧΝ. ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: ΘΟΙ ΑΥΓ. – ΕΘΝΙΚΟΣ Λ. 3-0 Σετ:   1ο 25-09, 2ο 25-18 3ο 25-13
Το ΘΟΙ Αυγόρου μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας αφού κέρδισε στην πρεμιέρα στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου την ομάδα του Εθνικού Λατσιών με 3-0 σετ. Οι νεοφώτιστες των Λατσιών πάλεψαν φιλότιμα.
Πολύ δυνατά  μπήκε το ΘΟΙ στο πρώτο σετ και κατάφερε να ελέγξει τον αγώνα κερδίζοντας εύκολα με 25-09 απέναντι στις «νεοφώτιστες».  Το δεύτερο σετ ο αγώνας στο Αυγόρου ήταν πολύ ανταγωνιστικός αφού οι Λατσιώτισσες ξεδίπλωσαν τις αρετές τους και πίεσαν τις Αυγορίτισσες οι οποίες με όπλο την εμπειρία τους κέρδισαν με 25-18 και έκαναν το 2-0 σετ.
Στο τρίτο σετ η ομάδα του ΘΟΙ  ήταν καλύτερο κερδίζοντας με 25-13 παίρνοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.
ΘΟΙ ΑΥΓ. Χαραλάμπους,Όθωνος,Κωνσταντίνου, Παπαδοπούλου,Μιχαήλ, Χατζηκωνσταντίνου – Λίμπερο: Koύτα. – Αλλαγές:  Kάρυου, Τζιανουδάκη.
ΕΘΝΙΚΟΣ Λ. Οικονομίδου, Κωνσταντίνου,  Ττέκκη, Τίλει,Γαβριήλ, Σολωμή – Λίμπερο: Δαϋίδ Α.  Σταύρου Α. – Αλλαγές: Xριστοδούλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here