Ο Λεμεσιανός φοιτητής που τα έβαλε με ληστές και τους απέτρεψε

Τα έβαλε με ληστές κι όχι μόνο δεν φοβήθηκε, αλλά με θάρρος ο Κύπριος φοιτητής ανέκοψε τους ληστές, οι οποίοι ακολούθως συνελήφθησαν.

Ο 26χρονος φοιτητής είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας και μιλώντας σε ελλαδικά ειδησεογραφικά εξιστορεί την περιπέτειά του, που έκανε τον γύρο των ελλαδικών Μέσων.

«Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνει ο καθένας μας και εξάλλου δεν ήμουν μόνος μου, ήταν και ένας γείτονας μαζί μου…», είπε, μεταξύ άλλων, ο 26χρονος μεταπτυχιακός φοιτητής από τη Λεμεσό.

«Εγώ ξύπνησα την Κυριακή το πρωί λίγο πριν τις επτά, ακούγοντας έναν δυνατό ήχο, κάτι σαν σπάσιμο τζαμαρίας.. λίγο πιο κάτω, στην οδό Καραϊσκάκη, έχει μια μπιραρία και σκέφτομαι ότι μπορεί να έχουν πιει και έχουν φασαρίες. Έτσι, λοιπόν, το αγνόησα… Μέσα όμως σε λίγα δευτερόλεπτα, ακούω έναν ακόμα ήχο, σαν να πατούν τζάμια και παραξενεύτηκα.

Βγήκα έξω και είδα δυο περίεργους τύπους, με τον έναν να σκύβει, σαν κάτι να προσπαθεί να πιάσει, όπως το παρακολουθούσα, είχα το κινητό μαζί μου, το τράβηξα βίντεο. Όπως τραβούσα το βίντεο, αντιλήφθηκα ότι γίνεται ληστεία, έκλεισα το βίντεο και τηλεφώνησα αμέσως στο 100 και τους εξηγώ ότι γίνεται ληστεία στην περιοχή», υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ο 26χρονος Αλέξανδρος.

«Την ίδια στιγμή, όταν έκλεισα το τηλέφωνο, βγήκε ένας πολίτης της πολυκατοικίας και του λέω πρόσεξε εκεί, γιατί κάτι γίνεται. Φυσικά, και ο γείτονας είχε καταλάβει ότι κάτι γίνεται.

Τότε ο ένας δράστης, φορώντας σκούφο, έφυγε περπατώντας, ενώ ο άλλος που ήταν τρυπωμένος μες στο μικρό άνοιγμα της γυάλινης πόρτας προσπαθούσε να βγει και κοβόταν στα χέρια και στον λαιμό, τρέχανε τα αίματα. Όπως ήμασταν εκεί μαζί με τον γείτονα, καταφέραμε και τον ακινητοποιήσαμε και εκείνος μας φώναζε να τον αφήσουμε και να μην τον ακουμπάμε… Εμείς τον κρατήσαμε και ευτυχώς, μέσα σε πολύ λίγο χρόνο, ήρθε και η αστυνομία. Δυστυχώς, ο άλλος ο δράστης ξέφυγε».

Πηγή: protothema.gr/sigmalive.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here