Οι star που υπήρξαν εθισμένοι στον τζόγο!

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι star του Χόλιγουντ, αλλά και της ελληνικής showbiz που έχουν παραδεχτεί δημόσια τον εθισμό τους στον τζόγο.

Πρόκειται για διάσημους ηθοποιούς, τραγουδιστές, επιχειρηματίες, οι οποίοι παρασύρθηκαν από τις αδυναμίες τους, με καταστροφικές συνέπειες τις περισσότερες φορές.

Ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης έχει παραδεχτεί δημόσια πως έχει χάσει τεράστια χρηματικά ποσά τζογάροντας.

Ακόμη και η Άντζελα Δημητρίου δεν δίστασε να αποκαλύψει τον καταστροφικό εθισμό της στον τζόγο.

Πέτρος Λαγούτης: Ο γνωστός ηθοποιός είχε παραδεχτεί δημόσια τον εθισμό του στον τζόγο: «Προσπαθώ να μένω μακριά από πειρασμούς, είμαι ευάλωτος σε πειρασμούς ομολογώ… όλα τα πάθη είναι και όμορφα να υπάρχουν στη ζωή μας, αρκεί να μην γίνονται αυτοκαταστροφικά και εθισμοί.. έχω χάσει πάρα πολλά λεφτά.. είμαστε σε καλό δρόμο τώρα».

Τάκης Βαμβακίδης: Ο ίδιος είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του: «Εκδικήθηκα τη φτώχεια μου, τα πέτρινα χρόνια. Κέρδισα, πλήρωσα, διασκέδασα. Γύρω στα 2.5 χρόνια είχα «αρρωστήσει» με το σατανικό παιχνίδι του τζόγου, όχι καζίνο, αλλά ομάδες με ποδόσφαιρο. Επειδή μου αρέσει το ποδόσφαιρο, νόμιζα ότι μπορεί να κερδίσω και λεφτά από αυτό. Είχα εθιστεί. Έχασα αρκετά χρήματα».

Άντζελα Δημητρίου: Η ίδια αποκάλυψε: “Το μεγάλο λάθος μου είναι ότι κάποια στιγμή είχα μπλέξει πάρα πολύ άσχημα με τον τζόγο. Παρασύρθηκα από έναν άνθρωπο. Ο τζόγος είναι σαν ναρκωτικό, από τα πιο σκληρά μάλιστα”.

Στηβ Κακέτσης: Έχει μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του στον τζόγο και για την περιουσία που έχασε.

Ray Romano: Σύμφωνα με τον ίδιο έχει δώσει μεγάλο αγώνα για να καταφέρει να απεξαρτηθεί από τον τζόγο.

Charlie Sheen: Σύμφωνα με την πρώην σύζυγο του διάσημου ηθοποιού, έχανε 200.000 δολάρια την εβδομάδα τζογάροντας.

Tobey Maguire: Έχει κερδίσει πάνω από $300,000 σε μυστικά παιχνίδια πόκερ. Μέχρι στιγμής ο εθισμός του δεν έχει γίνει αυτοκαταστροφικός.

Shannon Elizabeth: Δεν μπορεί να σταματήσει να παίζει πόκερ τζογάροντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ben Affleck: Εκτός όμως από τον εθισμό του στο τζόγο, έχει κάνει αποτοξίνωση και από το αλκοόλ το 2001.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here