Οι φύλακες άγγελοι των θαλασσών: Ναυαγοσώστες διέσωσαν 8χρονο αγοράκι

Συνολικά πέντε ήταν τα πρόσωπα που διέσωσαν προχθές οι ναυαγοσώστες της Επαρχίας Λεμεσού, αφού μετά τη διάσωση 3χρονου κοριτσιού, της μητέρας του και ζεύγους Ρώσων, μετέφεραν με ασφάλεια στην ακτή 8χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από τα κύματα.
Όπως αναφέρει ο Επαρχιακός Ναυαγοσωστικός Όμιλος Λεμεσού, το τελευταίο χθεσινό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:00, όταν οκτάχρονο αγοράκι εισήλθε στο νερό με τον τροχό του και λόγω των δυνατών ανέμων παρασύρθηκε από τα κύματα σε μακρινή απόσταση.
Στη προσπάθεια του να επιστρέψει, ο μικρός έχασε τον τροχό του, ενώ οι ναυαγοσώστες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό επενέβησαν έγκαιρα και μετέφεραν τον 8χρονο με ασφάλεια στην ακτή, όπου τον παρέδωσαν στους γονείς του.
Υπενθυμίζεται πως χθες οι ναυαγοσώστες της Λεμεσού ανταποκρίθηκαν σε άλλα δυο περιστατικά, με το πρώτο να αφορά μητέρα και με το 3χρονο κοριτσάκι της από το Λίβανο, που παρασύρθηκαν από τα κύματα γύρω στις 10:45. Οι ναυαγοσώστες χρειάστηκε να κολυμπήσουν γύρω στα 70 μέτρα με βατραχοπέδιλα για να πλησιάσουν μητέρα και κόρη, τις οποίες μετέφεραν με ασφάλεια στην ακτή.
Το δεύτερο περιστατικό, σημειώθηκε 30 λεπτά περίπου αργότερα, με νεαρό ζευγάρι Ρώσων που επίσης παρασύρθηκαν σε απόσταση 150 μέτρων από την ακτή και καλούσε σε βοήθεια. Οι ναυαγοσώστες κολύμπησαν προς το μέρος τους και κατάφεραν να τους διασώσουν και να τους μεταφέρουν στην ακτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here