Μας πέρνει πίσω τη δροσιά ο καιρός… επισρέφει ο καύσωνας τις επόμενες ημέρες

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Νωρίς το πρωί δυνατό να παρατηρείται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη, που σύντομα θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί, στα ανατολικά, μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα, στα νότια και τα νοτιοδυτικά παράλια, θα πνέουν ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη  αλλά το πρωί, στα ανατολικά και τα νότια, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Σταδιακά αναμένεται να σχηματιστεί τοπική χαμηλή νέφωση και, στα υπήνεμα, αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα, στα ανατολικά και τα νοτιοανατολικά, μεταβλητοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά αργότερα, στα ανατολικά και τα νότια, θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τη νύκτα και τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, την Τετάρτη και την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here