Μαριάντα Πιερίδη: Γάμος σε άσπρο – μαύρο και λεπτομέρειες που κάνουν τη… διαφορά

Η τραγουδίστρια, έφτασε στην εκκλησία, φορώντας ένα λιτό και εντυπωσιακό νυφικό και τη συνόδευσαν στην εκκλησία ο γιος της και ο πατέρας της

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης ένωσαν σήμερα το μεσημέρι τις ζωές τους στον Άγιο Δημήτριο τον Λουμπαρδιάρη, στο λόφο του Φιλοπάππου.

Η τραγουδίστρια, έφτασε στην εκκλησία, φορώντας ένα λιτό και εντυπωσιακό νυφικό και τη συνόδευσαν στην εκκλησία ο γιος της και ο πατέρας της. Ο γαμπρός, περίμενε υπομονετικά την όμορφη νύφη ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας πάνω από το κουστούμι του, μαύρη γούνα.

Κουμπάρα, τους είναι η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα Ντίνα Νικολάου. Το νυφικό μακιγιάζ επιμελήθηκε η Λεάννα Μάρκογλου ενώ το νυφικό επέλεξε η Μαριάντα Πιερίδη για μία από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της είναι εμπνευσμένο από την ίδια.

Όπως εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της, ο σεφ της ζήτησε να τον παντρευτεί με πολύ απλό τρόπο, την ώρα που κάθονταν στον καναπέ του σπιτιού τους.

Συγκεκριμένα τις είπε: «Ξέρεις τι; Πρέπει να παντρευτούμε πιστεύω και μάλιστα, να το κάνουμε σύντομα».Η Μαριάντα, όπως είπε, μετά το αρχικό σοκ, δέχτηκε με χαρά και τελικά η… μεγάλη μέρα έφτασε.

Η κουμπάρα του ζευγαριού Ντίνα Νικολάου

Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία με τη μηχανή του και φορώντας μαύρη γούνα

Ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης περίμενε υπομονετικά τη γυναίκα της ζωής του

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον γιο της και τον πατέρα της

Το μυστήριο έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here