Λεμεσός: Επιχείρηση της Αστυνομίας με τρεις συλλήψεις

Εντοπισμός κλοπιμαίας περιουσίας μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας.

Μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου σε συνεργασία με μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, στο πλαίσιο Παγκύπριας επιχείρησης εντοπισμού προσώπων που απασχολούν την Αστυνομία με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, ανέκοψαν γύρω στις 3:50 τα ξημερώματα της Δευτέρας 12/2, στη Λεμεσό, αυτοκίνητο το οποίο ήταν φορτωμένο με ράβδους αλουμινίου οι οποίες είχαν κλαπεί προηγουμένως από εμπορευματοκιβώτιο που βρισκόταν στη Βιομηχανική Περιοχή Ύψωνα.

Οι δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, ηλικίας 34 και 45 χρόνων, συνελήφθησαν για τα αυτόφωρα αδικήματα που διαπράχθηκαν, ενώ στην κατοχή ενός από αυτούς εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Την ίδια μέρα και συγκεκριμένα γύρω στις 6 το πρωί, μέλη του ΤΑΕ, μετέβησαν σε εγκαταλειμμένη οικία στην επαρχία Λεμεσού, όπου θα διενεργούσαν έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος.

Με την άφιξη των αστυνομικών στην οικία, θεάθηκε πρόσωπο ηλικίας 32 χρόνων να εξέρχεται της οικίας.

Σε σωματική έρευνα που του διενεργήθηκε, εντοπίστηκε στην κατοχή του διαρρηκτικά εργαλεία και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία όπου εντοπίστηκε περιουσία η οποία πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία, αφού περιλαμβάνει διάφορα ασημικά σκεύη, μεγάλο αριθμό ηλεκτρικών εργαλείων καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο με σβησμένους αριθμούς εγγραφής.

Οι τρείς συλληφθέντες οδηγήθηκαν τη Δευτέρα (12/2) το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διατάγματα οκταήμερης κράτησής τους.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here