ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα λόγια είναι περιττά- Όταν ο Πάμπος επισκέφθηκε την Επαρχιακή Διοίκηση

Με ακόμη μια καταγγελία φέρνουν στην επιφάνεια ένα γνωστό αλλά άλυτο όπως φαίνεται πρόβλημα η Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου.

Με μια ανάρτηση στο FACEBOOK οι διαχειριστές της σελίδας κακίζουν το γεγονός ότι ένα μέλός της Οργάνωσης δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες πρόσβασης στην Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού.

Τα λόγια είναι περιττά. Ακολουθεί αυτούσια η δημοσίευση

Το μέλος μας κ. Πάμπος Χαραλάμπους έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού που πήγε σήμερα να εξυπηρετηθεί. Η προσβασιμότητα είναι ένδειξη επιπέδου πραγματικού πολιτισμού αφού μέσω αυτής προσφέρουμε συμμετοχή, ενσωμάτωση και σεβασμό σε ανθρώπινα δικαιώματα. Πόσο δύσκολο είναι να σβήσουμε δύο σκαλιά με ράμπα;

Προφανώς δυσκολότερο από το να χτίζουμε πύργους και να κερδίζουμε βραβεία όπως το “Καλή Πρακτική URBACT” απονεμήθηκε στη Λεμεσό, η οποία αναγνωρίστηκε ως “Ευρωπαϊκή Πόλη Καλής Πρακτικής” για το έργο που επιτελείται στον τομέα της διαχείρισης της Αειφόρου Ανάπτυξης της πόλης, εστιάζοντας στην οικονομική, περιβαλλοντική, κοινωνική και πολιτιστική αναβίωση.

Και είναι για να διερωτάται κάποιος, τι πραγματικά αξιολογούν αυτού που δίνουν τα βραβεία; Ή μήπως είναι βραβεία κενού περιεχομένου;

Τα σχόλια δικά σας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here