ΛΕΜΕΣΟΣ: Νυφίτσες βολτάρουν δίπλα απο σχολείο σε σπίτι-χωματερή (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν μερικές μέρες και συγκεκριμένα στις 17 Οκτωβρίου παρουσιάσαμε σε άρθρο μας στο LemesosPress.com (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) την απόγνωση και την αναστάτωση που επικρατούν στους κατοίκους της περιοχής Αγίου Αντωνίου στη Λεμεσό λόγω της απραξίας, την ανυπαρξίας και κυρίως της μεγάλης αδιαφορίας που παρατηρείται απο πλευράς των αρμοδίων να επιβάλουν την τάξη σε ένα υποστατικό που οι ιδιοκτήτες του το μετέτρεψαν σε μια μικρή χωματερή στην καρδιά της Λεμεσού, όπως καταγγέλνουν οι παραπονούμενοι.

Οι παραπονούμενοι στην επιστολή (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) που ακολουθεί κάνουν λόγο για χώρο στον οποίο επικρατεί δυσοσμία, χιλιάδες μύγες ενώ τα βράδια περιφέρονται στους δρόμους ποντίκια και νυφίτσες, γάτες και σκύλοι με την εικόνα αυτή που περιγράφουν να είναι λίγο μόλις μέτρα μακριά απο σχολείο αλλά και άλλες κατοικίες.

Σήμερα μετά απο παρέλευση δυο ακριβώς εβδομάδων επανερχόμαστε παρουσιάζοντας εκτός απο τις φωτογραφίες και τις επιστολές στις οποίες καταγράφεται η απόγνωση και βίντεο απο το σημείο για το οποίο έγιναν οι καταγγελίες όπου φαίνεται γάτα να κυνηγάει τρωκτικά, κατά την καθομιλουμένη νυφίτσα ή ποντίκα.

Περισσότερα σχόλια και άσκοπες δημοσιογραφικές αναφορές και ατελείωτες γραμμές σε κείμενα νομίζουμε δεν χρειάζονται. Μιλάει η εικόνα.

Η απορία μας είναι αν κανένας απο τους δημοτικούς συμβούλους ή τους υψολόβαθμους υπηρεσιακούς ή ακόμη και ο Δήμαρχος θα δέχονταν αυτή την κατάσταση δίπλα απο το σπίτι τους; Μάλλον όχι.

Δείτε το βίντεο μέχρι τέλους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here