ΛΕΜΕΣΟΣ: Διακίνηση κοκαϊνης και κοντραπάντα ναρκωτικών σε κεντρικό δρόμο- Χειροπέδες σε τρεις

Κοντραμπάντο ναρκωτικών εκτιμά πως απέτρεψε η Αστυνομία,  στη Λεμεσό, με τη σύλληψη τριών προσώπων, που οδηγούνται σήμερα ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης τους, μετά τον εντοπισμό 102 γραμμαρίων κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν χθες υπό παρακολούθηση 45χρονο, ο οποίος επέβαινε μοτοσικλέτας και όπως διαπιστώθηκε, αυτός ακολουθείτο από αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο πρόσωπα.

Όταν επενέβησαν τα μέλη της ΥΚΑΝ, ο 45χρονος επιχείρησε να διαφύγει, ενώ πέταξε στο δρόμο ένα σακουλάκι. Τελικά ανακόπηκε και συνελήφθη, όπως και τα δυο πρόσωπα, 34 και 43 ετών, που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Το σακουλάκι εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ως τεκμήριο, ενώ όπως διαπιστώθηκε, σε αυτό υπήρχε άσπρη σκόνη βάρους 102 γραμμαρίων, που εκτιμάται πως είναι κοκαΐνη. Από έρευνα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε, μεταξύ άλλων, χρηματικό ποσό δυο χιλιάδων ευρώ.

Ανακρινόμενοι, οι τρεις ύποπτοι έδωσαν διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται, ενώ το πρωί θα ζητηθεί, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, η έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους.

Πηγή: Sigmalive.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here