ΛΕΜΕΣΟΣ: Άνδρας εντόπισε τσαντάκι γεμάτο χρήματα – Έσωσε έναν πατέρα που μόλις γεννήθηκε το παιδί του

Για τον κύριο Στέλιο από την επαρχία Λεμεσού, η Παρασκευή (9/2) ήταν μια μέρα όπως όλες τις άλλες. Ανάμεσα στις υποχρεώσεις του ήταν να μεταβεί στην υπεραγορά και να πραγματοποιήσει τα καθιερωμένα του ψώνια.

Κατευθύνθηκε προς την ράμπα, έπιασε ένα καροτσάκι και άρχισε να κατευθύνεται εντός της υπεραγοράς στην Γερμασογεία.

Ωστόσο, μέσα στο καροτσάκι υπήρχαν αρκετά διαφημιστικά φυλλάδια. Ο ίδιος θέλησε πριν μπει μέσα να τα πετάξει. Σηκώνοντας τα εντόπισε από κάτω ένα τσαντάκι ώμου. Το πήρε, το τοποθέτησε στο αυτοκίνητο του και επέστρεψε στην υπεραγορά πραγματοποιώντας τα ψώνια του.

Εξερχόμενος απ’ αυτήν, αποφάσισε να ανοίξει το τσαντάκι για να δει τι υπήρχε σ’ αυτό κι αν είχε οπποιοδήποτε στοιχείο για τον κάτοχο του.

Καπνός, φίλτρα τσιγάρου και ένας ροζ φάκελος με δεκατρία χαρτονομίσματα των πενήντα ευρώ, ένα των πεντακοσίων, ένα των πέντε ευρώ και μερικά νομίσματα το περιεχόμενο.

Ένα ποσό συνολικά κοντά στα 1600 ευρώ και κάτι.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο κ. Στέλιος, μετέβη στον αστυνομικό σταθμό του Καλού Χωριού στη Λεμεσό παραδίδοντας το.

Το ίδιο βράδυ ένας άγνωστος αριθμός τον κάλεσε στο κινητό του τηλέφωνο. Ήταν ο κάτοχος των χρημάτων ο οποίος ήθελε διακαώς να μιλήσει μαζί του.

Όπως του εξήγησε, λόγω οικονομικών δυσκολιών τα χρήματα αυτά τα δανείστηκε για να πληρώσει ιδιωτική κλινική στην οποία μόλις λίγες ώρες πριν γεννήθηκε το παιδί του και το οποίο μπήκε στην θερμοκοιτίδα.

Ο ένας πνίγηκε από συγκίνηση κι άλλος από χαρά και ανακούφιση.

Πηγή: sigmalive.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here