ΚΥΠΡΟΣ: Γνωρίζεται που είναι η πανέμορφη περιοχή στο νησί μας που θυμίζει εξωτικό μέρος (video-pics)

Οι φωτογραφίες και το βίντεο που συνοδεύουν το συγκεκριμένο κείμενο θα μπορούσαν να συνοδεύσουν κάποιο άρθρο που αναφερόταν σε οποιοδήποτε εξωτικό μέρος του πλανήτη.

Οι συνδυασμός των χρωμάτων, το τιρκουάζ που δεν ξέρεις αν είναι περισσότερο μπλέ ή πράσινο, τα δέντρα αλλά και η οπτική απο ψηλά σου παρουσιάζουν τις φυσικές ομορφιές της Κύπρου μας μέσα απο τα μάτια ενός πουλιού αφήνοντας τον τηλεθεατή και τον αναγνώστη απόλυτα ικανοποιημένο και με μια αίσθηση μικρής ζήλιας που δεν υπογράφει ο ίδιος αυτό το φωτογραφικό αριστούργημα.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι άλλη μια σπουδαία δουλειά της ομάδας Cyprus From Air η οποία συχνά μας ξεναγεί στα πιο όμορφα και εντυπωσιακά μέρη της Κύπρου.

Τα πιο κάτω είναι απο το υπερχειλισμένο φράγμα Τριμίκλινης το οποίο συναντάμε 1500 μέτρα βόρεια του ομώνυμου χωριού και στα δεξιά του δρόμου Λεμεσού – Τροόδους. Είναι ένα μικρό φράγμα, πάνω στον ποταμό Κούρη, με χωρητικότητα 340 χιλιάδων κυβικών μέτρων νερού.

Απολαύστε τις εικόνες όπως της κατέγραψε ο Μάνος Μανώλη και η ομάδα Cyprus from Air την στιγμή που υπερχείλισε το φράγμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here