Καλοκαιρινός καιρός το Σαββατοκύριακο – Δείτε αναλυτικά

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη.

Σήμερα το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ ενδέχεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, για να καταστούν σταδιακά το απόγευμα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ ενδέχεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Παρασκευή και σταδιακά άνοδο το Σαββατοκύριακο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here