Εντός Οκτωβρίου αρχίζει το τέλος του κόσμου; Τι αναφέρει νέα προφητεία:

Η εσχατολογία πάντα ήταν δημοφιλής, και στην εποχή της «έκρηξης» του Διαδικτύου, των οικονομικών δυσκολιών και των ψυχροπολεμικών εντάσεων είναι ακόμα πιο εύκολη η διάδοση «προφητειών» στο ευρύ κοινό οι οποίες προβλέπουν το τρομακτικό τέλος του κόσμου (ή, έστω, του πολιτισμού μας όπως τον γνωρίζουμε).
Βεβαίως, υπάρχουν «προφητείες» που έχουν κάποιες πρωτότυπες ιδέες/ νέες θεωρίες, «προφητείες» παλαιάς κοπής και «προφητείες» υπερπαραγωγές, οι οποίες συνδυάζουν τα πάντα, όπως αυτές του γνωστού εσχατολόγου και συγγραφέα Ντέιβιντ Μιντ, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, τα βάζει…όλα μέσα (μάλλον για να είναι σίγουρος). Σημειώνεται πως ο Μιντ ήρθε ξανά στη δημοσιότητα πρόσφατα, όταν του αποδόθηκε μια θεωρία περί τέλους του κόσμου στις 23 Σεπτεμβρίου (κάτι το οποίο ο ίδιος αρνήθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη).
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως ο Μιντ πιστεύει ότι θα τη γλιτώσουμε. Όπως έχει γράψει στο βιβλίο του «Πλανήτης Χ», προβλέπει πως ο θρυλούμενος πλανήτης «Νιμπίρου» (ο «Πλανήτης Χ») θα συγκρουστεί με τη Γη, καταστρέφοντας το 1/3 του πλανήτη μας. Σε συνέντευξή του την προηγούμενη εβδομάδα, είπε πως η συντέλεια θα αρχίσει κάποια στιγμή τον Οκτώβριο και θα περιλαμβάνει μια σειρά κρίσεων- μόνο ένα εκ των οποίων θα έχει να κάνει με τον Πλανήτη Χ (που, όπως υποστηρίζει, αναφέρεται στη Βίβλο).
Ο Μιντ ισχυρίζεται πως την έλευση του Νιμπίρου θα σημάνει μια αύξηση των ηλιακών εκλάμψεων, οι οποίες θα προκαλέσουν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, χάος και λεηλασίες. «Δεν είναι το τέλος του κόσμου, αλλά το τέλος των ημερών, όπως προφητεύεται στη Βίβλο. Ο κόσμος δεν θα καταστραφεί, αλλά θα τελειώσει ο κόσμος όπως τον γνωρίζουμε. Θα αλλάξει. Η προδιάθεση ομαλότητας θα τελειώσει» είπε ο Μιντ στο RT.
Πάντως, ο Μιντ λέει πως μετά από μια επταετία δοκιμασίας και καταστροφής ο κόσμος μας οδεύει προς μια ένδοξη χιλιετία, «1.000 χρόνια ειρήνης». Αλλά πρώτα, τονίζει, πρέπει να περάσουμε τη δοκιμασία και τη σύγκρουση με τον Πλανήτη Χ, η οποία εντάσσεται σε αυτήν.
Περιττό να πούμε ότι η NASA επανειλημμένα έχει διαψεύσει κατηγορηματικά οποιαδήποτε θεωρία περί Νιμπίρου/ Πλανήτη Χ και άλλων απειλητικών, περιπλανώμενων πλανητών ως hoax, υπογραμμίζοντας πως, εάν μας πλησίαζε ένας τέτοιος, θα τον είχαν δει οι αστρονόμοι, και, βασικά, θα ήταν ορατός- πλέον- με γυμνό μάτι (αλλά ποιος τα βγάζει πέρα με μια πιπεράτη θεωρία συνωμοσίας).
Πηγή: huffingtonpost.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here