Διαμαρτυρία και κλείσιμο της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου στη Λεμεσό από καταστηματάρχες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν και σήμερα, Τρίτη, πρωί, οι καταστηματάρχες της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου στη Λεμεσό οι οποίοι εναντιώνονται στα καταστροφικά, όπως καταγγέλλουν, σχέδια ανάπλασης του Δήμου Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των καταστηματαρχών, Ζαχαρία Αθανασιάδη, το Δημαρχείο Λεμεσού επιμένει στα υφιστάμενα σχέδια ανάπλασης χωρίς να κάνει κάποιες ουσιαστικές αλλαγές και αυτό δεν είναι αποδεκτό από τους καταστηματάρχες οι οποίοι πραγματοποίησαν νέα διαμαρτυρία, αποκόπτοντας, μάλιστα, και για μερικά λεπτά τον δρόμο.

Ο κ. Αθανασιάδης είπε ότι «μετά τη συζήτηση του προβλήματος τους στην Επιτροπή Εσωτερικών της Βουλής και παρά την τοποθέτηση όλων των παρόντων βουλευτών, ότι τα σχέδια πρέπει να διαφοροποιηθούν και να δοθούν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που παρουσιάζονται, ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, με την στήριξη μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, δήλωσε ότι θα προχωρήσει τα καταστροφικά του σχέδια».

Πρόσθεσε πως «υπάρχει πρόβλημα με το εμβαδόν του δρόμου ο οποίος θα παραμείνει με δυο λωρίδες κυκλοφορίας από τρία μέτρα η κάθε μια, με δέκα στάσεις λεωφορείων χωρίς κόλπο αλλά μέσα στο δρόμο και είκοσι διαβάσεις πεζών».

Ο εκπρόσωπος των καταστηματαρχών είπε ότι «δεν υπάρχουν επαρκείς χώροι στάθμευσης, χώροι φορτοεκφορτώσεων στα καταστήματα και τις βιομηχανίες ενώ τα σχέδια ανάπλασης της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου έχουν κι άλλες σοβαρές ελλείψεις».

Για τη σημερινή διαμαρτυρία ανέφερε ότι πραγματοποιήθηκε «για να δείξουν οι καταστηματάρχες, για μια ακόμη φορά, πως δεν ικανοποιούνται με τους υφιστάμενους σχεδιασμούς».

Καταλήγοντας είπε ότι οι καταστηματάρχες, θα επιδιώξουν να πάνε ξανά στο Δημαρχείο Λεμεσού και παράλληλα θα προβαίνουν και σε άλλες κινήσεις τις οποίες δεν ήθελε στο παρόν στάδιο να αποκαλύψει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here