Αυτή είναι η εταιρία που “πήρε” το χαλούμι από την Κύπρο

Την εταιρία τροφίμων η οποία απέσπασε το εμπορικό σήμα για το χαλούμι στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου από την Κυπριακή Δημοκρατία παρουσιάζει το Economy Today.
Ως διευθυντές εμφανίζονται ο Alexander Joannides, γεννηθείς το 1956, έχων βρετανική υπηκοότητα και τόπο διαμονής το Λονδίνο και ο Peter John Joannides, γεννηθείς το 1952, έχων επίσης βρετανική υπηκοότητα και τόπο διαμονής επίσης το Λονδίνο.
Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία, η εταιρία παρουσίασε ζημιές ύψους  £185.493 για το έτος 2017 και κέρδη ύψους  £38.988 για το έτος 2016.
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα, η εταιρία John & Pascalis Ltd ιδρύθηκε το 1952 στο West End του Λονδίνου από τον Γιάννη Ιωαννίδη και τον Κώστα Πασχάλη. Σύντομα, όμως, η ζήτηση από την κυπριακή και την ελλαδική κοινότητα βοήθησε την εταιρία να αναπτυχθεί και να διευρύνει τις δραστηριότητές της κάνοντας εισαγωγή και εμπόριο χονδρικής και λιανικής μιας μεγάλης σειράς προϊόντων.
Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1960, η εταιρεία ήταν επίσης πρώτος εισαγωγέας φρέσκων φρούτων και λαχανικών από την Κύπρο, αλλά με τον καιρό ανέπτυξε το δίκτυο των προμηθευτών της εισάγοντας τρόφιμα και ποτά από όλες τις μεσογειακές χώρες και τις χώρες της Μέσης Ανατολής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here