Αστάθεια του καιρού και σκόνη τις επόμενες ημέρες – Δείτε λεπτομέρειες

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από την Πέµπτη αναµένεται ασθενής χαµηλή πίεση και κατά διαστήµατα σκόνη στην ατµόσφαιρα.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, µε ενδεχόµενο να σηµειωθούν µεµονωµένες, κυρίως ελαφρές, βροχές, χωρίς να αποκλείεται και η πιθανότητα ελαφράς χιονόπτωσης στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, και στα δυτικά παράλια νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και είναι πιθανόν να σηµειωθούν µεµονωµένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα παράλια, ή και ελαφρά χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και σταδιακά το απόγευµα στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη και το απόγευµα στα ανατολικά παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και κυρίως µετά το µεσηµέρι αναµένονται τοπικά βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται να σηµειωθεί χιονόπτωση.

Την Παρασκευή περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, µε πιθανότητα να σηµειωθούν ελαφρές βροχές ή και ελαφρά χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Πέµπτη, µικρή πτώση την Παρασκευή και ξανά µικρή άνοδο το Σάββατο, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 56 εκατοστά στην Πλατεία Τροόδους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here