Απαντήσεις από διαχειριστές λιμανιού ζητούν τη Δευτέρα οι μεταφορείς, νέα ΓΣ την Τρίτη

Υπόμνημα προς το νέο διαχειριστή του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού ετοιμάζει ο Σύνδεσμος Μεταφορέων Α` τρέιλερ, το οποίο θα καταθέσει σε συνάντηση με τους αρμόδιους της εταιρείας, τη Δευτέρα, και ανάλογα με τις απαντήσεις που θα λάβει, θα κριθεί και το αποτέλεσμα νέας Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη.



Αυτό ανέφερε το βράδυ της Παρασκευής ο Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΒΕΚ, Κυριάκος Μουστάκας, μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μεταφορέων που πραγματοποιήθηκε, σε έντονο κλίμα, στα γραφεία της οργάνωσης, στη Λεμεσό.

“Η απόφαση που έχει ληφθεί είναι όπως ετοιμάσουμε ένα υπόμνημα με όλες τις παραλείψεις και ελλείψεις που παρουσιάστηκαν στη διαδικασία εξυπηρέτησης των μελών μας στο λιμάνι και τη Δευτέρα θα συναντηθούμε με τους νέους διαχειριστές του λιμανιού, θα τους μεταφέρουμε όλα αυτά για να μας δώσουν απαντήσεις”, είπε ο κ. Μουστάκας, προσθέτοντας ότι την Τρίτη θα συγκληθεί εκ νέου έκτακτη ΓΣ στην ΠΟΒΕΚ Λεμεσού (19:00), όπου θα αποφασιστούν τα παραπέρα βήματα, με ανοικτό πάντα το ενδεχόμενο της απεργίας.

Κληθείς να αναφερθεί πού εντοπίζεται το πρόβλημα της καθυστέρησης στο τερματικό εμπορευματοκιβωτίων, ο Κυριάκος Μουστάκας είπε πως φαίνεται να παρατηρείται μια σύγχυση στα προγράμματα που εφαρμόζει η εταιρεία και που είναι διαφορετικά με αυτά που χρησιμοποιούνταν παλαιότερα, με αποτέλεσμα να καθυστερεί ο εντοπισμός εμπορευματοκιβωτίων, ενώ έχει καταγραφεί και περιστατικό κατά το οποίο μεταφορέας παρέλαβε λάθος εμπορευματοκιβώτιο.

“Προβλήματα εντοπίζονται και στο διαχωρισμό των χώρων που τοποθετούνται τα εμπορευματοκιβώτια, με σύγχυση στο πού βρίσκονται τα κενά και πού τα γεμάτα”, είπε επίσης ο Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΒΕΚ, σημειώνοντας πως το κόστος αυτής της καθυστέρησης βρίσκεται πάνω στους μεταφορείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here