Αξιόπιστες επενδυτικές ευκαιρίες τα ONE στη Λεμεσό και Minthis Hills στη Πάφο

Με 40 χρόνια ιστορίας, η Pafilia Property Developers πρωτοπορεί στο real estate με δύο μεγαλεπήβολα έργα, το υψηλότερο οικιστικό κτήριο στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, ONE και το ολοκληρωμένο αναπτυξιακό έργο με γήπεδο γκολφ στην Τσάδα, Minthis Hills.

Πηγή: inbusinessnews.com

Όπως δηλώνει η Executive Director της Pafilia Εύα Ηλιάδου, η εταιρεία προσανατολίζεται πάντα σε έργα με συγκεκριμένο concept που θα προσφέρουν στον πελάτη ολοκληρωμένες υπηρεσίες και κάτι το ξεχωριστό. Ακόμη, αναδεικνύει την αξιοπιστία και ποιότητα των έργων της Pafilia, που προκύπτουν από τη συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς όσο αφορά τον σχεδιασμό αλλά και το εκτελεστικό επίπεδο των έργων, με επαγγελματίες από το εξωτερικό καθώς και την Κύπρο. Σημειώνει επίσης πως τα δύο έργα αποτελούν αξιόπιστη επένδυση προσφέροντας ασφαλή και επικερδή έξοδο στους επενδυτές.

ONE
Το βραβευμένο ως καλύτερο ψηλό οικιστικό κτήριο στην Ευρώπη, ONE, θα ανεγερθεί στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού, και θα είναι το υψηλότερο παραλιακό οικιστικό κτίριο στην Ευρώπη, με το ύψος του να ανέρχεται στα 170 μέτρα.

Σύμφωνα με την κ. Ηλιάδου το 60% των διαθέσιμων διαμερισμάτων έχει ήδη πωληθεί ενώ η κατασκευαστικές εργασίες προχωρούν με βάση τα χρονοδιαγράμματα.

Η ιδέα και ο σχεδιασμός του ΟΝΕ είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Pafilia με τους διεθνούς φήμης master-planners Atkins, το αρχιτεκτονικό γραφείο WKK και τους διακοσμητές εσωτερικού χώρου HBA. Πρόσφατα η Pafilia υπέγραψε το κατασκευαστικό συμβόλαιο, αξίας €77 εκατ., με τις εταιρείες J&P και ACC.

Minthis Hills
Το Minthis Hills απλώνεται σε μια έκταση πέντε εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων απλώνεται στην Τσάδα στην επαρχία Πάφου.
Το σύνολο της επένδυσης μέχρι σήμερα για το αναπτυξιακό έργο Minthis Hills έχει ανέλθει στα €75 εκατομμύρια ευρώ. Στα πλαίσια της επένδυσης αυτής, η Pafilia, έχει κατασκευάσει το γήπεδο του γκολφ της ανάπτυξης 18 οπών, το οδικό δίκτυο του θέρετρου καθώς και την κύρια υποδομή του έργου. Επιπρόσθετα, έχουν κατασκευαστεί πέραν των 70 οικιστικών μονάδων ως επίσης και το εντυπωσιακό Clubhouse που βρίσκεται σε λειτουργία, το οποίο περιλαμβάνει καφέ, μπαρ καθώς και βραβευμένο εστιατόριο.

Η Pafilia Property Developers έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες της τελευταίας φάσης κατασκευής των έργων υποδομής και της επέκτασης των υποστηρικτικών εγκαταστάσεων του πολυτελούς θέρετρου, Minthis Hills. Το ύψος της επένδυσης υπολογίζεται στα €30 εκατομμύρια ευρώ. Η ολοκλήρωση τους υπολογίζεται στα δυο χρόνια.

Ανάμεσα στις υποστηρικτικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνεται κέντρο ευεξίας και πλατεία με εστιατόρια, καφέ, εκθεσιακούς χώρους και μικρό αριθμό καταστημάτων.

Η νέα επένδυση συμπεριλαμβάνει την επέκταση και τον εμπλουτισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων του θέρετρου, με την προσθήκη γηπέδων τένις, εξωτερικών χώρων εκγύμνασης, καθώς και την δημιουργία ιππικού κέντρου, μονοπατιών μελέτης της φύσης για τους λάτρεις της πεζοπορίας και διάνοιξη ποδηλατικών διαδρομών.

Για τη δημιουργία του έργου η εργοληπτική εταιρεία Pafilia συνεργάστηκε με παγκοσμίου κλάσης εταιρείες, οι οποίες ανέλαβαν τον σχεδιασμό του. Ο κεντρικός σχεδιασμός ανατέθηκε στην Atkins, γνωστή για το ξενοδοχείο Burj al Arab του Ντουμπάι. Αρχιτέκτονες ήταν η πολυβραβευμένη Woods Bagot, ενώ την αναβάθμιση του γηπέδου γκολφ ανέλαβε η Mackenzie & Ebert.

Το έργο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών επενδυτών, κυρίως, από Μέση Ανατολή, Κίνα, Ρωσία, Λίβανο, Αφρική, Ουκρανία, Σκανδιναβικές Χώρες και αλλού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here