Ένα διάσημος Ιταλός σεφ σού φτιάχνει γκουρμέ ποπκόρν στο Mόλο Λεμεσού

Σε ένα ιδιαίτερο κατάστημα στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, βρίσκεται το FOL Gourmet Popcorn, μια ιταλική αλυσίδα που φτιάχνει – τι άλλο – gourmet ποπκόρν, δηλαδή ποπκόρν με διάφορες γεύσεις σύμφωνα με την ιστοσελίδα TIME OUT CYPRUS.

«Φολ», στην τοπική διάλεκτο του Τορίνο από όπου και ξεκίνησαν τα FOL, θα πει «τρελός». Με πολλή τρέλα λοιπόν, τα FOL δημιουργούν μοναδικές gourmet απολαύσεις, και μας οδηγούν σε ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Ιταλία.

Τι κάνει τα FOL να ξεχωρίζουν; Το καλαμπόκι που χρησιμοποιείται είναι μη γενετικά τροποποιημένο, τύπου «μανιτάρι». Οι σπόροι του καλαμποκιού ψήνονται με ζεστό αέρα, και όχι σε λάδι ή βούτυρο, διατηρώντας έτσι αναλλοίωτα τα φυσικά τους χαρακτηριστικά, και στη συνέχεια επικαλύπτονται στο χέρι με τα πιο απίστευτα υλικά.

Γεύσεις όπως cappuccino, άσπρη σοκολάτα με πρέτσελς, πίτσα, chili, τυρί, καραμέλα γλυκιά ή αλμυρή σας περιμένουν να τις δοκιμάσετε. Στο FOL θα βρείτε επίσης ιταλικό παγωτό κρέμα βανίλια, που μπορείτε να το συνδυάσετε με τη γεύση ποπκορν της επιλογής σας. Εκτός από τις ατομικές ή οικογενειακές συσκευασίες, τα FOL προσφέρουν εξατομικευμένες ιδέες για πάρτι και μπομπονιέρες για γάμους ή βαφτίσεις.

Κι αν θέλετε να μάθετε πώς φτιάχνονται, αυτό το Σάββατο 23/09 στις 7:30μμ, στο πλαίσιο του 2ου Cyprus International Food Festival που θα γίνει στον Μόλο Λεμεσού, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον chef Simone Lapadula από την Ιταλία να δημιουργεί τα αγαπημένα σαςgourmet popcorn!

Το κατάστημα FOL GOURMET POPCORN βρίσκεται στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, τηλ. 25 350205

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here